Poradna ukončila činnost. Autor blogu se stal advokátním koncipientem a advokátní předpisy mu neumožňují poradnu provozovat.

středa 22. července 2009

Potřebuji pro příležitostné výdělky "nějaký papír"?

Podnikání musí být SOUSTAVNÁ činnost. Pro příležitostné nahodilé výdělky není třeba vyřizovat žádné formality. Ovšem i takové výdělky je třeba danit daní z příjmů. Soustavnou činností se obyčejně rozumí celoroční, víceméně pravidelná činnost, nebo činnost, která vyžaduje pro své uskutečnění delší dobu (řádově rok). V pochybnostech se obraťte s dotazem na svůj místně příslušný živnostenský úřad.

1 komentář:

  1. Je dobré sdílet příběhy, je to dobrý člověk. a ten dobrý člověk se nazývá DR WALE, skvělý muž svých slov a muž, který dodrží svůj slib. Jsem hrdý na to, že mohu dát světu vědět, že DR WALE pomohl třem členům mé rodiny. DR WALE pomohl mému bratrovi vyřešit jeho vztahové problémy. také pomohl mému druhému bratrovi získat zakázku, o kterou roky bojoval. pak pomohl mé sestře vyhrát rozvodový případ u soudu. takže pokud jste v hlubokém nepořádku a potřebujete někoho, komu můžete důvěřovat a na kterého se můžete spolehnout, DR WALE je ten muž, kterému můžete věřit a na kterého se můžete spolehnout. WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat